Algemene voorwaarden

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen Marie Frisine en de meerderjarige opdrachtgever (de ‘klant’), op het ogenblik dat een mail naar de klant wordt verstuurd ter bevestiging. Ieder die een bestelling plaatst bij Marie Frisine, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld: e-mail, backups, …) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de wet op de overeenkomsten  en relaties.

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan Marie Frisine mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de verzending van het product. De consument stuurt dan de goederen in originele verpakking op eigen risico en kosten terug.

Artikelen die niet aan je wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen teruggezonden worden nadat je dit gemeld hebt via e-mail (info@mariefrisine.be).

Nadat wij jouw e-mail beantwoord hebben, kan je je artikelen terugsturen naar Marie Frisine, Driesstraat 39 9160 Lokeren onder volgende voorwaarden:

  • Het artikel is niet gebruikt en voorzien van de originele labels. 
  • Het artikel moet teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
  • De verzendingskosten zijn ten laste van de koper.
  • Van zodra de artikelen in originele staat terug in het bezit zijn van Marie Frisine, wordt het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de verzendingskosten) binnen de 30 dagen terug betaald.

Marie Frisine behoudt het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan Marie Frisine of de leverancier van het artikel.

Marie Frisine controleert alle artikelen voor deze verstuurd worden en zorgt voor een degelijke verpakking, de klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst! Marie Frisine controleert iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!

Prijzen en productinformatie

Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro (€), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen voor accessoires gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. Marie Frisine houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Ondanks het feit dat de website/shop met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. Marie Frisine is wat de juistheid, geactualiseerdheid, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Marie Frisine is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten.

De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Wanneer artikelen kleiner of groter tailleren dan gewoonlijk, wordt dit in de mate van het mogelijke op de site vermeld. Wanneer je specifieke vragen hebt over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, kan je ons contacteren via info@mariefrisine.be.

Online bestellen

Door een bestelling te plaatsen bij Marie Frisine geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat je een bestelling geplaatst hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Marie Frisine Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht.

Op alle overeenkomsten tussen Marie Frisine en de klant is het Belgisch recht van toepassing. 

Betalen

Wanneer je een bestelling plaatst bij Marie Frisine, wordt deze voor jou voor een totaal van 14 kalenderdagen gereserveerd. Je krijgt een orderbevestiging per mail toegezonden. (indien je geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren op info@mariefrisine.be) Indien wij na 14 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in de verkoop geplaatst.

De betalingsmogelijkheden zijn:

  • Cash (enkel bij persoonlijke levering of afhaling, op afspraak (contacteer ons info@mariefrisine.be )
  • Overschrijving op onze Belgische rekening BE28 7895 5477 2320 BICCODE GKCCBEBB met vermelding van uw bestelnummer. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat je betaling op onze rekening staat.
  • Via je Paypal rekening (voor meer informatie ga naar www.paypal.be)

Levering en verzending

Marie Frisine behoudt het recht voor om de verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op je orderbevestiging en op je factuur. De officiële verzendtarieven van Bpost worden gehanteerd.

Pakjes worden verstuurd binnen de 1 tot 7 werkdagen indien het artikel op voorraad is. Voor gepersonaliseerde items wordt met de klant een datum afgesproken.     

Privacybeleid 

Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.